Kamis, 22 Juli 2010

Zonder BKR Binnen 1 Dag Een lening afsluiten

Als je gaat kijken naar de leningvormen die geliefd en veelbesproken zijn, dan springt de minilening mogelijkheid er toch wel bovenuit. Iedereen begrijpt wel wat daar de reden van is. De mini lening vorm is bovenal een snelle lening die je opties biedt die je met een standaard lening niet krijgt.

Een krediet afsluiten werd je in het verleden toch aardig moeilijk gemaakt. Eerst moest je een hele zoektocht beginnen naar allerlei papieren en die moest je dan inleveren. Het antwoord op je vraag krijgen nam ontzettend lang in beslag. Meestal was het bericht dan ook nog eens dat je meer documenten moest inleveren. Het spreekt voor zich dat de geldverstrekker niks opzocht, jij moest maar alles opzoeken.

Als ze je dan een geldlening gaven, dan was het tijd om terug te gaan betalen. Dat duurde dan jaren en de banken zijn echt niet bang om je te bestraffen als je te laat betaalt. Als je over een lange periode niet aan je betalingsverplichtingen voldoet is het goed mogelijk dat de bank ervoor kiest om hun leningsom op te eisen, meteen. Dit heeft vaak een BKR codering tot gevolg. Je BKR rapport ziet er dan al gauw niet echt schoon meer uit.

Wanneer je een BKR codering op je naam hebt is een reguliere lening niet echt meer beschikbaar voor jou. Als een geldverstrekker zich er niet in specialiseert dan zijn ze niet blij met een aanvrager die een BKR registratie heeft. Als je een minilening pakt, dan maakt het ze niks uit dat je een slechte BKR hebt. Minifinancieringen zijn namelijk hiervoor bedoeld, lenen met een BKR.

Ben je op zoek naar een enigszins standaard lening, dan is een minikrediet mogelijkheid te prijzig. Maar wil je snel geld lenen, dan is er geen beter middel. Je neemt een minikrediet mogelijkheid niet omdat deze zo verschrikkelijk goedkoop is. Je neemt een mini krediet mogelijkheid omdat het voorziet in jouw behoeftes van dat moment. Sommige momenten zijn gewoon beter geschikt voor een mini krediet mogelijkheid. Je weet nu in elk geval dat er een mogelijkheid is om je budget sluitend te krijgen als je geen andere opties hebt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar