Minggu, 09 Mei 2010

Jij Kunt Ook Een Krediet Krijgen

Een lening geaccepteerd krijgen? Houd je dan maar vast. Banken zijn er lang niet zo enthousiast over als voorheen om nog een financiering te geven. Ook financierders die hun expertise op gebied van BKR hebben liggen zullen je veel strikter toetsen dan eerst.

Wat kun je dan doen om er voor te zorgen dat jouw lening wel in kannen en kruiken gaat komen? Doe eerst je huiswerk, dat is ook het devies als je jezelf gaat voorbereiden op een lening regelen. Een goed stappenplan in het voorbereidingsproces is de kern van het succes bij een krediet . De situatie die er nu is, is de 1ste stap in je preparatie. De stabiliteit van jouw financieen in combinatie met met de hoogte van je inkomsten is een gigantische factor bij het vaststellen van jouw hoogst mogelijke kredietcapaciteit.

Als je die inventaris hebt gemaakt, dan is de volgende stap het vergelijken van kredieten. En je hoeft niet te gaan zweten, het is best makkelijk. Dus geen angst, pak gewoon de kredietoffertes die er liggen en leg ze naast elkaar. Pas een beetje op met de trucjes die vaak worden gebruikt. Let erop dat de kredieten niet ontzettend uit elkaar lopen qua voorwaarden. Doe je dat niet, dan ben je appels met peren aan het vergelijken.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar